HomeLettergrootte: a / ADisclaimerContact
Inloggen
Projecten

't Nieuwe Vrije

Leven als in een lang weekend. Dat is de uitdaging die Zeeuwland de ontwikkelaars meegaf voor 't Nieuwe Vrije in Zierikzee. Het resulteerde in ruime, luxe appartementen om zorgeloos te genieten van het goede leven. Direct aan de binnenstad van Zierikzee én de uitvalswegen.Met vriendelijke diensten die optimaal gemak en/of lange zelfstandigheid mogelijk maken.

Artist Impression 't Nieuwe Vrije

U mag het zeggen: kleding wassen, strijken, maaltijden, housekeeping, een eigen parkeerplaats, maar ook zorg. 't Nieuwe Vrije is als de samenleving, dus voor iedere beurs: moderne huurappartementen (2, 3 of 4 kamers), totaal oppervlakte vanaf 90 tot 170m2. Voor een aantal appartementen kunt u huurtoeslag aanvragen. De extra services worden in samenwerking met Eilandzorg opgezet. De servicemanager staat voor u klaar voor service naar wens en zorg op maat!

In de brochure leest u meer informatie. Klikt u hier om de brochure te openen. Alle appartementen zijn verhuurd en opgevelerd. Wanneer een woning vrij komt, vindt u deze terug bij ons actuele woningaanbod.

Graag laten wij op onze website de renovatievorderingen zien. Hieronder een impressie.